Monikäyttöinen GlucoDos

Glukoosi juoma valmistetaan allergeenivapaassa tuotantoympäristössä. Tuotantoympäristössä ei valmisteta, säilytetä tai käytetä allergisoivia ainesosia, kuten soijaa pähkinään, maitoa, kalaa, jne.

Glukoosijuomat ovat tasalaatuista tuotanto erästä toiseen. Suomessa päävarastoa säilytetään Vantaalla Magnum Medicalin varastossa. Lablemon kehittää glukoosijuomaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tutustu GlucoDos tuotesivustoon

GlucoDos glukoosijuoma urheilijoille ja terveydenhuollon  ammattilaisille

GlucoDos glukoosi juoma on monikäyttöinen glukoosi juoma. Se soveltuu urheilusuorituksiin, energia tankkaukseen, sokeritasapainon vakiinnuttamiseksi, hypoglykemian hoitamiseen esimerkiksi diabetes liiton suositusten mukaisesti.

GlucoDos sopii myös terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön sekä tilanteisiin joissa tarvitaan puhdasta nopeasti imeytyviä hiilihydraattia.

Glukoosijuoma tuotevideo.

Glukoosijuomamme sopivat pohjoismaiseen makuun. Vaihtoehtoina ovat sitruunanmakuinen GlucoDos Lemon, vadelmanmakuinen GlucoDos Vadelmaja neutraalinmakuinen GlucoDos Makia glukoosijuoma.

Vaikka glukoosijuomat ovat luonnollisesti makeita ja ”ällöjä”, GlucoDos on varmistanut sen, että makeus tasapainottuu sopivan raikkaaksi juoman muiden makujen avulla.

Katso lyhyt Video

LUOTETTAVA GLUCODOS:

Tasalaatuinen 75g/300ml

Glukoosijuomat ovat tasalaatuisia tuotantoerästä toiseen. Jokaisesta tuotantoerästä tehdään tarkka laaturaportti. Siinä on tarkistettu mm. glukoosipitoisuus, mikrobiologiset mittarit sekä tuotteen toimivuus.

Allergeeniton

Tuotantoympäristössä ei käsitellä muita raaka-aineita kuin glukoosijuomaan ainesosia. GluCodos on allergeenivapaa eli siinä ei ole jäämiä pähkinästä, soijasta, kalasta, maidosta, jne...

3 raikasta makua

Glukoosijuomista valmistetana kolme raikasta makua. Asiakkaiden suosikki on sitruuna. uusia tuotteita ovat vadelmanmakuinen sekä neutraalinmakuinen Makia.

Käyttäjille oikea

Glukoosijuoman suunnittelussa on huomioitu erilaiset käyttötarpeet. GlucoDos Sitruunassa on käytössä luontainen aromi jonka määrä juomassaon erittäin pieni. Silti sitä ei suositella sitrusallergikoille. Sitrusallergikoille soveltuvat GlucoDos makia ja vadelma.

Makia juoma

GlucoDos Makia on neutraalinmakuinen glukooosijuoma. Sen suunnittelussa on minimoitu ainesosien ja lisäaineiden määrä. Se soveltuu asiakkaille jotka haluavat minimoida lisäaineiden käytön.

Luotettava Magnum

Glukoosijuomia toimittaa Suomessa Magnum Medical. Glukoosijuomien kesksuvarasto on Vantaalla. Magnum pystyy toimittamaan glukooosijuomia ympäri Suomea joka 24h toimitusajalla erikseen sovittaessa.

KIINNOSTUITKO käyttövalmiista glukoosijuomasta?

Magnum Medical hoitaa tilaukset ja logistiikan Suomessa. Glukoosijuomat toimitetaan asiakkaille ympäri Suomea nopeasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä!