Mikä Lablemon?

Vuonna 2006 perustettu LabLemon Oy tuo uusia tuulia suomalaisille terveysmarkkinoille: tarvikkeita kotitestaukseen ja laboratorioiden diagnostiikkaan.

Lablemon toimii terveydenhuoltosektorin tuotteiden valmistajana ja maahantuojana. Lablemon toimii myös yhteistyökumppaneiden tuotteiden jakelijana ja agentuurina. Yrityksen asiakkaina Suomessa ovat verkkokauppiaat, kuluttajat, terveydenhuollon ammattilaiset yksityisellä ja julkisella sektorilla ( yksityiset sairaalat, työterveyshuollon, sairaanhoitopiiri, yliopistolliset sairaalat ). Yrityksellä on laaja kansainvälinen verkosto yhteistyökumppaneita. Lablemon tarjoaa eri valmistajien tuotteita kansainväliselle verkostolleen sekä auttaa tuotteiden lokalisoinnissa, jakelussa ja markkinoinnissa.

 

”Arvoihimme kuuluu asiakaslähtöisyys, joka näkyy niin tuotekehityksessä kuin tilaamisen helpottamisessa ja joustavassa asiakaspalvelussa. Meidän kanssamme on helppo asioida,” kertoo Teemu Säily, LabLemonin toimitusjohtaja.

 

Vaikka Lablemon on ollut terveydenhuoltosektorin toimijana yli 10 vuotta, on sen asiantuntija ryhmässä edelleen kykyä katsella markkinoita ulkopuolisen silmin. Yrityksemme innostuu aina, kun on mahdollisuus kehittää asiakkaidemme toimintaa kannattavaan suuntaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme, palveluita joiden avulla kaikki pystyvät näkemään uusien toimintamallien sekä uusien tuotteiden tuomat mahdollisuudet. Siksi keskitymme yksittäisiin innovatiivisien tuotteisiin ja palveluihin. Haluamme tarjota valmistajille, päämiehillemme, Lablemonin laajaa markkinointi ja viestintä osaamista. Asiakkaillemme tarjoamme vaihtoehtoisia tuotteita, jotka pyrkivät parantamaan ja helpottamaan asiakkaan nykyistä toimintamallia.

 

Laatutuotteita laboratorioihin

Hyvin järjestetty logistiikka ja toimitusvarmuus ovat LabLemonin ehdottomia vahvuuksia. Tuotteiden tasalaatuisuus, käytön helppous, luotettavuus ja aktiivinen kehitys asiakaspalautteiden pohjalta tekevät LabLemonista järkevän valinnan mille tahansa laboratoriolle.

LabLemon maahantuo laboratorioiden käyttöön laadukkaita Medipanin IVD-testejä kuten RIA, ELISA, IFA-testit, mm. Thyroid, tyypin 1 Diabetes, syöpämarkerit, nivelreuma, neurologiset sairaudet. Lisäksi LabLemon tuo maahan Aklides-laboratorioautomaatio järjestelmiä.

 

Lablemon rakentaa myyntiverkostoa

Etsimme jatkuvasti terveydenhuollon ammattilaisten kanssa työskenteleviä myyntiedustajia sekä agentuureja Suomeen ja kansainvälisille markkinoille. Jos toimit terveydenhuolto sektorilla myyntiedustajana ja olet kiinnostunut näppylä monen tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä.

Lablemon etsii jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkailleen. Haluamme toimia joustavien yhteistyökumppaneiden kanssa aina tuotteiden lanseerauksesta jakelukanavien, markkinaselvityksiin ja asiakastutkimuksiin sekä logistiikkaketjujen lyhentämiseksi. Lablemon tarjoaa mahdollisuuden useille opiskelijoille ja harjoittelijoille tutustua valmistajan ja maahantuojan arkeen esimerkiksi etätöiden muodossa. Etsimme hyviä harjoittelijoita tasamaan ruuhkahuippuja. Jos olet kiinnostunut Lablemonin toiminnastas, lähetä meille vapaamuotoinen harjoittelupaikkahakemus tästä.

Lablemon International Oy on ollut pitkään Turun kauppakamarin jäsen sekä Suomen Yrittäjien jäsen.

 

Lablemon maahantuo Luminette kirkasvalolaseja. Katso esittelyvideo.