IFA -automaatio tukee laboratorion kehitystä

Lablemon on maahantuonut Medipan Gmbh -yrityksen laboratoriotestejä vuosia.  Medipanin tapa toimia on vakaata saksalaista laatua. Tuotantoerät EIA- , IFA- ja RIA -laboratoriotesteillä ovat tasalaatuisia. Vuonna 2009 Medipan toi markkinoille ensimmäisen kaupallisen laboratoriojärjestelmän jok aoli täysin automatisoitu IFA -järjestelmä. AKLIDES automaatiojärjestelmä mahdollisti nopean ja luotettavan seulonnan useille IFA-testeille aina testin tekemisestä sen lukemiseen asti. Tämä mahdollisti nopeuden ja laadun kehittämisen useissa laboratorioissa joissa seulottiin autoimmuunisairauksia potilasnäytteistä. Medipanin kehittämä AKLIDES -automaatiojärjestelmä sai useita innovaatiopalkintoja.

AKLIDES®-järjestelmän uusin kehitys on sen laajennus muihin sovellusalueisiin: mm. CytoBead® -tuotteet - tytäryrityksen GA Generic Assays kehitystyö autoimmuunisairauksien diagnosointi joka avaa mahdollisuuden täysin uusille laboratorioprosessien organisoinnille.

 

Medipan in-vitro diagnostiikka (IVD) testikitit ammattilaisille

Lablemon on edustanut Medipanin tuotteita Suomessa yli 10 vuotta. Medipan on palkittu diagnostiikka-alan (IVD) tuotteiden ja palveluiden valmistaja ja tuottaja. Medipan on saanut useita innovaatiopalkintoja laboratorion tuotteistaan sekä automaatiojärjestelmistään.

Medipan valmistaa IFA-automaatio -järjestelmiä reagensseista ohjelmistoon ja laitteistoon. Yritys on laboratorioautomaation edelläkävijä manuaalisten ja aikaa vieviä IFA-testien automatisoinnissa sekä lukemisessa. Medipan on kehittänyt IFA lasien lukemiseen ohjelmistoa useita vuosia ja järjestelmä toimii erinomaisesti Medipanin IFA-testikittien kanssa.

Lablemon edustaa Medipanin kaikkia tuotteita Suomessa. Autamme laboratorioasiakkaitamme IFA-automaation kehittämisessä sekä palvelun ja tuottavuuden parantamisessa. Yhdessä Medipanin IFA-testikittien ja IFA-automaation avulla pystytään optimoimaan testien kustannuksissa, suunnittelemaan laboratorion toimintaa ja kasvattamaan sitä tulevaisuudessa paremmin.

Medipan ja Elisa testikitit ovat olleet markkinoilla yli 20 vuotta ja ne ovat kehittyneet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Yhdessä Medipanin kanssa Lablemon uskoo laboratorioiden kasvavaan automaatioon sekä tekoälyyn, joka varmasti tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia esimerkiksi IFA testien automaattisesta luotettavasssa tulkinnassa. IFA-Automaatio kehittää laboratorion toimintaa sekä mahdollistamaan vielä positiivisemmat suunnitelmat tulevaisuuteen.

Kerromme mielellämme lisää IFA -automaatiosta ja sen mahdollisuuksista. Järjestämme mielellämme automaatiojärjestelmästä demon kuultuamme tarkemmin laboratorion tarpeista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!  

 

Medipanin IFA-automaatio -järjestelmät

AKLIDES®

AKLIDES®-järjestelmä on automaattinen fluoresenssimikroskooppi, jota ohjaa AKLIDES®-ohjelmisto. Standardoitu analyysi auttaa päivittäistä rutiinia.

 

AKLIDES® Cell Damage

dsDNA eri solupopulaatioissa voidaan standardoida ja mitata ja arvioida automaattisesti käyttämällä AKLIDES® Cell Damage -järjestelmää.

 

AKENOMI®

Joustava pipetointirobotti immunofluoresenssianalyysien käsittelemiseksi näytteen käsittelystä tietojen viemiseen AKLIDES®-järjestelmän lisäanalyysiä varten.

 

Akiron®

Akiron®-järjestelmä on pienempi AKLIDES®-versio, joka on täysin automatisoitu ja standardoitu immunofluoresenssikuvaus ja tietojenkäsittely (AKLIDES® ANA-, ANCA- ja CytoBead®-määritykset).

 

 

Medipan testikitit

Tutustu Medipanin laadukkaisiin asiakkaidenkanssa kehitettyihin IFA ja EIA testikitteihin. Klikkaa tästä.

Laatukontrollit

Medipan valmistaa myös laatukontrolleja laboratorioiden käyttöön. Ne ovat laajasti käytössä Euroopassa ja Yhdysvalloissa (American CAP).  Medipanin laatukontrolleja on sertifioitu Yhdysvalloissa laboratorioiden laajaan käyttöön.

 

Olemme mukana Dressdenin konferenssissa!

Osallistumme Saksassa järjestettävään Dresdenin autoimmuunisymposiumiin syyskuussa 2019. Jos olet lähdössä Saksaan, sovi tapaaminen Lablemonin kanssa. Demoamme Medipanin AKLIDES järjestelmää siellä. Lue lisää täältä.

Tutustu lisää Medipanin verkkosivuilta!